0
0
0
phone-icon
+38(067)6661830   Замовити дзвінок

Сира аджика екстрагостра в грузинському стилі 180г. Сезонний продукт. Зберігати лише в холодильнику!

Гострота 7/10
Новинка!
Лімітована серія
Закінчується!
Відгуки:
(0)
  • Виробник: HellDaddy
  • Наявність: В наявності
200 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип соусу: аджика в грузинському стилі
Гострота за нашою шкалою: 7/10
Склад: суміш свіжих перців (Habanero, Bhut Jolokia, Carolina reaper, Jalapeno, Moruga, Jolokia purple. Scorpion, 7 pot, Bhutlah Bubblegum, Fatalii), часник, листя кінзи, листя селери, коріандр, уцхо-сунелі, сіль, оцет яблучний
Об'єм: 180 г
Термін придатності: 2 місяці
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Схожі товари

УВАГА! Продукт не проходив термообробку, просимо забирати  з Нової пошти якнайшвидше після прибуття та зберігати в холодильнику не більше 2 місяців з дати виготовлення!


Ця аджика – справжній виклик для тих, хто любить гостре! Мікс екстрагострих перців Habanero, Bhut Jolokia, Carolina Reaper, Jalapeno, Moruga, Jolokia Purple, Scorpion, 7 Pot, Bhutlah Bubblegum, Fatalii дасть неповторний аромат та потужну гостроту, а такі спеції як уцхо-сунелі, коріандр, свіжа кінза та листя селери надають пікантної грузинської ноти.

Це більше, ніж просто аджика – це справжня спека, що підкорить ваше серце! Натхненна автентичними грузинськими рецептами наша аджика зберегла максимальну свіжість та аромат завдяки відсутності термообробки, тому, обов'язково зберігайте її в холодильнику!



100% ручна робота та натуральний  продукт!

Не містить підсилювачів смаку та ароматизаторів.

Характеристики
Тип соусу аджика в грузинському стилі
Гострота за нашою шкалою 7/10
Склад суміш свіжих перців (Habanero, Bhut Jolokia, Carolina reaper, Jalapeno, Moruga, Jolokia purple. Scorpion, 7 pot, Bhutlah Bubblegum, Fatalii), часник, листя кінзи, листя селери, коріандр, уцхо-сунелі, сіль, оцет яблучний
Об'єм 180 г
Термін придатності 2 місяці
Упаковка скляна банка
Країна-виробник Україна
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.