0 грн.
Зробити замовленняГострі соуси Hell Daddy - це творіння від поціновувача гострих смаків, який робить їх як для себе. Жоден з них не містить штучних консервантів, барвників, підсилювачів смаку та ароматизаторів. Тільки природна ферментація, яка триває від 50 днів і кружить інгредієнти у шаленому танку, створюючи унікальні комбінації на будь-який смак. 100% натуральний продукт, підходить як для мясоїдів, так і для веганів. Спробуйте хоча б один з них, а краще усі, і ви відкриєте для себе нову гастро-галактику!
Увага! Соуси викликають залежність від витончених смаків, пробуджують бажання експериментувати з їжею, розширюють межі життєвих насолод.
Хто такий Пекельний Татко?
Мене звати Олександр Горчаков, і моя пристрасть до гострої їжі спалахнула ще в дитинстві. Якось моя бабця зварила суп з домашньої городини, і вийшло так, що болгарський перець на її городі запилився від перця чилі, який ріс неподалік. Результатом цієї перцевої любові став перчик набагато гостріший, ніж очікувалося від болгарського, тому суп з нього вийшов просто пекельний. Ніхто у родині не міг його їсти, крім мене. Це було кохання з першої ложки на все життя, і з тих пір я постійно жадав цих гострих відчуттів під час їжі.
Мій перший гострий досвід
Після школи я поступив до кулінарного ліцею, де навчився досить непогано готувати. Але мені хотілося більшого - експериментувати зі звичними стравами, надаючи їм нових відтінків смаку та поєднуючи різні інгредієнти. Я не завжди працював за спеціальністю, але навіть тоді, коли займався чимось іншим, не полишав свого хобі і поповнював свій кулінарний арсенал новими прикольними штуками. Та якісні гострі соуси не завжди були для мене доступні, особливо улюблений табаско, і тоді я вирішив спробувати приготувати його самостійно. Озброївшись знаннями з передачі по Discovery Science, я заміксував мелений гострий перець з сіллю і сів очікувати на диво. Дива не сталося - мій перший експеримент зжерла пліснява, але я не здався і через кілька невдалих спроб нарешті вичислив необхідну кількість солі для успішного результату.
Шлях довжиною у шість років
Свій перший соус я вдосконалював шість років, пригощаючи ним друзів та уважно збираючи фідбек щодо відтінків смаку та бажаної консистенції. Нарешті, у 2016 році я був готовий випустити своє творіння у широкий світ. Створив сторінку в Instagram, бренд, логотип і почав готувати невеличкі порції. Презентувавши їх на фестивалі у рідному місті Vin Art Fest, я був вражений - людям цікаво те, що я роблю! Це надихнуло мене йти далі.
Ніша гострих соусів на українському ринку була практично не зайнята, і мені хотілося привернути увагу спільноти до свого продукту. Найкраще людей зачіпають щирі емоції творців, тому я вирішив зробити тематикою соусів те, що горіло в моєму серці - війну з росією. Хоча я не був безпосереднім учасником воєнних дій, бої за Іловайськ закарбувалися у моїй свідомості, і я відобразив це у своєму продукті.
“Криваві бендерівські соуси”
Неочікувано мої соуси стали інфоповодом для російського телебачення, де їх порівнювали з кров’ю і намагалися зробити ще одним інструментом пропаганди. Жартівливий напис “смакує до смажених москаликів” вони сприйняли як серйозну погрозу. Це привернуло увагу до моїх продуктів, але й викликало неабиякий хейт у соцмережах. На мою сторінку у Фейсбуці надійшло багато скарг, її навіть заблокували. Але все закінчилося добре, друзі допомогли з розблокуванням і рейтингом. Моя позиція залишається принциповою - у росію я свій продукт не продаю, натомість відправляю у будь-яку іншу точку світу. Мої соуси подорожують набагато більше, ніж я, і я щиро радію за них.
“МастерШеф”
Друзі та дівчина давно говорили мені подати заявку на участь у кулінарному шоу на телеканалі СТБ, але я не вважав, що маю достатньо хисту до того. Але команда проєкту сама зв’язалася зі мною і запросила взяти участь. Процес проходив досить драматично - зйомки мали початися у день, на який було заплановано моє весілля, до того ж моя кохана на той момент тяжко хворіла і перебувала на госпіталізації.Я вмовив перенести зйомки на один день, забрав її з лікарні, ми одружилися, я відвіз її назад і у наступний раз побачив аж через три місяці.
Хоча я й не став переможцем шоу, я дуже вдячний за цей досвід і за те, що мав можливість почастувати команду своїми соусами. Вони прийшлися їм до смаку, а Ектор Хіменес навіть сказав, що соус схожий на ті, що роблять у його рідній Колумбії і здивувався, що я ніколи там не бував. Це був для мене найприємніший комплімент, адже батьківщина Ектора славиться своєю гострою їжею на весь світ. І я дуже щасливий ділитися своїм викоханим, виплеканим продуктом з вами, відкриваючи для вас світ нових смаків.
Як готуються соуси Hell Daddy?
Всю магію в соусах робить ферментація - процес, подібний до заквашування. Перець дбайливо перемелюється, додається сіль і культури молочнокислих бактерій, і разом вони залишаються знайомитись не менш ніж на 40 діб у величезних бочках об'ємом від 50 до 100 літрів, щоб їм було де розгулятися. Коли вони остаточно подружаться між собою та обміняються смаками й ароматами, викидається все зайве і до веселої компанії приєднується оцет та спеції. Тепер усе готове до вечірки у вашій тарілці!
Де ми беремо гострі перці для соусів?
Раніше ми замовляли їх аж з США, але зараз українські фермери вирощують багато сортів гострих перців, і ми закуповуємо сировину у своїх перевірених людей. Тому, придбавши наші соуси, ви підтримуєте не лише мій бізнес, а й малі українські виробництва, які ростуть і зміцнюють економіку країни. Смачного!