0
0
0
phone-icon
+38(067)6661830   Замовити дзвінок

Суміш для соління м'яса №5 Кавказ від Вінницький м'ясник 500 г

Топ продажів
Відгуки:
(1)
285 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Рекомендації по застосуванню: Для маринування снеків, джерок, кабаносів - 23 г суміші на 1 кг продукту, солонина, карбонад - 70-75г суміші на 1 кг продукту
Склад: нітритна сіль, кам'яна сіль, глюкоза, коріандр, уцхо-сунелі, куркума, базилік, аджика червона, перець чилі, м'ята, кріп, петрушка, імеретинський шафран, лавровий лист
Об'єм: 500 г
Термін придатності: 12 місяців. Виготовлено згідно з ТУ У 10.8-3229720133-001:2021
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (1)

Суміш №5 "Кавказ" — нова суміш від ТМ "Вінницький М'ясник". Це запрошення до традиції м'ясних солінь країн Кавказу! Гірські спеції та грубий (брутальний?) помол. Суміш для соління різних видів м'яса.

Як зробити домашню солонину?


Відео-інструкція



Суміш для соління м'яса Вінницький М'ясник - це суміш з двох видів солі, глюкози та букету спецій, що змінить ваше уявлення про швидкість, зручність та час приготування засоленого м'яса. На засолку 2 кг м'яса ви будете витрачати мінімум часу, а головна проблема буде в тому, як дочекатися декілька днів, поки м'ясо просолиться та трохи зав'ялиться. Ви один раз засолите м'ясо сумішшю Вінницький М'ясник і навряд чи більше захочете повертатися до м'ясного життя без цієї суміші.

Спеції у складі суміші ідеально поєднують в собі баланс та аромат, м'ясо виходить дуже смачне та ніжне. А від одного тільки запаху рот наповнюється слиною/

Глюкоза, що міститься в складі сумiшi, створить умови для активності мікробактерiй, що є у сирому м'ясі. Короткочасна активність цих бактерій зруйнує волокна м'яса, щоб воно не було жорстким під час споживання.

Далі в складі суміші є сіль. Мета ПОТУЖНИМ соляним ударом знищити всі бактерії, що є у м'ясі. Повністю та остаточно. Всього у складі суміші 2 види солi: нітритна та звичайна кам'яна. Нітритна сіль - гарантія знищення бактеріологічних загроз. Вона входить у склади м'ясо-ковбасних "ГОСТів" з початку заснування самої галузі.

Коли сİль знищує все мікросередовище бактерій, у звільнені пори зайдуть аромати та смакові якості спецій. На цьому етапі м'ясо наповниться запахом та смаком спецiй.

Після цього ви трошки почекаете, поки м'ясо пiдсушиться в холодильнику (або в духовці) і будете насолоджуватися своєї кулінарною роботою.

Характеристики
Рекомендації по застосуванню Для маринування снеків, джерок, кабаносів - 23 г суміші на 1 кг продукту, солонина, карбонад - 70-75г суміші на 1 кг продукту
Склад нітритна сіль, кам'яна сіль, глюкоза, коріандр, уцхо-сунелі, куркума, базилік, аджика червона, перець чилі, м'ята, кріп, петрушка, імеретинський шафран, лавровий лист
Об'єм 500 г
Термін придатності 12 місяців. Виготовлено згідно з ТУ У 10.8-3229720133-001:2021
Відгуки (1)
Катерина
Катерина
10.12.2023
Доброго вечора! Пробувала карбонат за вашим рецептом і з вашими спеціями у подруги, м'ясо було дійсно соковите і дууууже смачне. Вирішила і сама приготувати і тут у мене з'явилося питання: якщо у мене звичайна газова плита без температурного режиму, то є резон класти в неї м'ясо на 3.5 год? Чи не висушу я його в щент?
Відповідь адміністратора
Дякуємо за відгук! Дійсно, у звичайній газовій духовці шанс пересушити дуже великий. Адже там неможливо контролювати точну температуру. Як варіант, контролювати внутрішню температуру м'яса, за допомогою спеціальних термометрів. Вони коштують 150-300 грн.