0 грн.
Зробити замовлення- Виробник: Вінницький м'ясник
- Наявність: В наявності
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (2)
Суміш №5 "Кавказ" — нова суміш від ТМ "Вінницький М'ясник". Це запрошення до традиції м'ясних солінь країн Кавказу! Гірські спеції та грубий (брутальний?) помол. Суміш для соління різних видів м'яса.
Як зробити домашню солонину?
Відео-інструкція
Суміш для соління м'яса Вінницький М'ясник - це суміш з двох видів солі, глюкози та букету спецій, що змінить ваше уявлення про швидкість, зручність та час приготування засоленого м'яса. На засолку 2 кг м'яса ви будете витрачати мінімум часу, а головна проблема буде в тому, як дочекатися декілька днів, поки м'ясо просолиться та трохи зав'ялиться. Ви один раз засолите м'ясо сумішшю Вінницький М'ясник і навряд чи більше захочете повертатися до м'ясного життя без цієї суміші.
Спеції у складі суміші ідеально поєднують в собі баланс та аромат, м'ясо виходить дуже смачне та ніжне. А від одного тільки запаху рот наповнюється слиною/
Глюкоза, що міститься в складі сумiшi, створить умови для активності мікробактерiй, що є у сирому м'ясі. Короткочасна активність цих бактерій зруйнує волокна м'яса, щоб воно не було жорстким під час споживання.
Далі в складі суміші є сіль. Мета ПОТУЖНИМ соляним ударом знищити всі бактерії, що є у м'ясі. Повністю та остаточно. Всього у складі суміші 2 види солi: нітритна та звичайна кам'яна. Нітритна сіль - гарантія знищення бактеріологічних загроз. Вона входить у склади м'ясо-ковбасних "ГОСТів" з початку заснування самої галузі.
Коли сİль знищує все мікросередовище бактерій, у звільнені пори зайдуть аромати та смакові якості спецій. На цьому етапі м'ясо наповниться запахом та смаком спецiй.
Після цього ви трошки почекаете, поки м'ясо пiдсушиться в холодильнику (або в духовці) і будете насолоджуватися своєї кулінарною роботою.