0
0
0
phone-icon
+38(067)6661830   Замовити дзвінок

Суміш для соління м'яса №8 Дао від Вінницький м'ясник 500 г

Гострота 1/10
Закінчується!
Відгуки:
(0)
310 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Рекомендації по застосуванню: Для маринування снеків, джерок, кабаносів - 23 г суміші на 1 кг продукту, солонина, карбонад - 70-75г суміші на 1 кг продукту
Склад: нітритна сіль, кам'яна сіль, глюкоза, імбир, паприка, часник, морква, сушений апельсин, перець чилі, фенхель, сичуанський перець, кориця, гвоздика, бодян
Об'єм: 500 г
Термін придатності: 12 місяців. Виготовлено згідно з ТУ У 10.8-3229720133-001:2021
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

Суміш для соління м'яса №8 "Дао" – боротьба солодкого та гострого, чогось дуже знайомого (цитрус, кориця) з чимось дуже незвичним (бодян). Поки ви ловите нюанси, на арену виходить сичуанський перець і забирає всі овації на себе. Суміш для соління різних видів м'яса.

Як зробити домашню солонину?


Відео-інструкція



Суміш для соління м'яса Вінницький М'ясник - це суміш з двох видів солі, глюкози та букету спецій, що змінить ваше уявлення про швидкість, зручність та час приготування засоленого м'яса. На засолку 2 кг м'яса ви будете витрачати мінімум часу, а головна проблема буде в тому, як дочекатися декілька днів, поки м'ясо просолиться та трохи зав'ялиться. Ви один раз засолите м'ясо сумішшю Вінницький М'ясник і навряд чи більше захочете повертатися до м'ясного життя без цієї суміші.

Спеції у складі суміші ідеально поєднують в собі баланс та аромат, м'ясо виходить дуже смачне та ніжне. А від одного тільки запаху рот наповнюється слиною/

Глюкоза, що міститься в складі сумiшi, створить умови для активності мікробактерiй, що є у сирому м'ясі. Короткочасна активність цих бактерій зруйнує волокна м'яса, щоб воно не було жорстким під час споживання.

Далі в складі суміші є сіль. Мета ПОТУЖНИМ соляним ударом знищити всі бактерії, що є у м'ясі. Повністю та остаточно. Всього у складі суміші 2 види солi: нітритна та звичайна кам'яна. Нітритна сіль - гарантія знищення бактеріологічних загроз. Вона входить у склади м'ясо-ковбасних "ГОСТів" з початку заснування самої галузі.

Коли сİль знищує все мікросередовище бактерій, у звільнені пори зайдуть аромати та смакові якості спецій. На цьому етапі м'ясо наповниться запахом та смаком спецiй.

Після цього ви трошки почекаете, поки м'ясо пiдсушиться в холодильнику (або в духовці) і будете насолоджуватися своєї кулінарною роботою.

Характеристики
Рекомендації по застосуванню Для маринування снеків, джерок, кабаносів - 23 г суміші на 1 кг продукту, солонина, карбонад - 70-75г суміші на 1 кг продукту
Склад нітритна сіль, кам'яна сіль, глюкоза, імбир, паприка, часник, морква, сушений апельсин, перець чилі, фенхель, сичуанський перець, кориця, гвоздика, бодян
Об'єм 500 г
Термін придатності 12 місяців. Виготовлено згідно з ТУ У 10.8-3229720133-001:2021
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.