0 грн.
Зробити замовлення- Виробник: Вінницький м'ясник
- Наявність: В наявності
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (0)
Суміш №4 Монблан – це особистий привіт Франції та її кулінарним традиціям. Суміш №4 Монблан пахне лугами:), смаженою цибулею, трохи часничком і не пахне, але пронизана великою турботою до тих, хто буде її використовувати. Суміш для соління різних видів м'яса.
Як зробити домашню солонину?
Відео-інструкція
Суміш для соління м'яса Вінницький М'ясник - це суміш з двох видів солі, глюкози та букету спецій, що змінить ваше уявлення про швидкість, зручність та час приготування засоленого м'яса. На засолку 2 кг м'яса ви будете витрачати мінімум часу, а головна проблема буде в тому, як дочекатися декілька днів, поки м'ясо просолиться та трохи зав'ялиться. Ви один раз засолите м'ясо сумішшю Вінницький М'ясник і навряд чи більше захочете повертатися до м'ясного життя без цієї суміші.
Спеції у складі суміші ідеально поєднують в собі баланс та аромат, м'ясо виходить дуже смачне та ніжне. А від одного тільки запаху рот наповнюється слиною/
Глюкоза, що міститься в складі сумiшi, створить умови для активності мікробактерiй, що є у сирому м'ясі. Короткочасна активність цих бактерій зруйнує волокна м'яса, щоб воно не було жорстким під час споживання.
Далі в складі суміші є сіль. Мета ПОТУЖНИМ соляним ударом знищити всі бактерії, що є у м'ясі. Повністю та остаточно. Всього у складі суміші 2 види солi: нітритна та звичайна кам'яна. Нітритна сіль - гарантія знищення бактеріологічних загроз. Вона входить у склади м'ясо-ковбасних "ГОСТів" з початку заснування самої галузі.
Коли сİль знищує все мікросередовище бактерій, у звільнені пори зайдуть аромати та смакові якості спецій. На цьому етапі м'ясо наповниться запахом та смаком спецiй.
Після цього ви трошки почекаете, поки м'ясо пiдсушиться в холодильнику (або в духовці) і будете насолоджуватися своєї кулінарною роботою.
Відгуків про цей товар ще не було.