0 грн.
Зробити замовлення- Виробник: HellDaddy
- Наявність: В наявності
250 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип соусу:
Ферментований
Гострота за нашою шкалою:
10 з 10
Гострота свіжих перців:
до 1,4 млн Сковілів
Смак:
кисло-солоний, з вираженою гірчинкою та смаком перців з дуже сильною гостротою
Склад:
ферментовані переці Carolina Reaper та чилі, оцет рисовий, сіль, цукор, камедь ксантанова
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (14)
- Схожі товари
БУДЬ ЛАСКА, ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: додаючи цей продукт у свій кошик, ви підтверджуєте, що прочитали наше ЗАСТЕРЕЖЕННЯ ПРО ГОСТРІ СОУСИ і погоджуєтеся з його змістом без питань.
Відчуйте болісний жар не тільки у роті, а й у... добре, ви зрозуміли де ще!
Готові до виклику?
Соус який змусить вас плакати від радості та болю одночасно!
Гострота свіжих перців становить 1,4 млн Сковілів!
Це класичний ферментований соус виготовлений з одного з найгостріших перців у світі Carolina Reaper (Кароліна ріпер) за технологією холодної ферментації, він має кисло-солоний смак з яскравим ароматом перців, але що ще важливіше - дуже, дуже гострий.
Не забудьте заморозити туалетний папір, бо від цього соусу палатиме не тільки в роті...
Розфасований у маленькі пляшки по 50 мл та має в комплекті додаткову кришку з дозатором, для зручності використання.
Найкраще смакує до: спробуйте його як в чистому вигляді так і як фінішну спецію. Додайте собі в тарілку! у борщ, бограч, суп, рамен, том-ям, солянку чи будь-яку іншу першу страву., до інших соусів, до сметани, майонезу, кетчупу, аджики, соєвого соусу. Таким чином ви отримаєте регульовану гостроту та прекрасний смак страви.
Нехай палає!
!!!ТРИМАЙТЕ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ МІСЦІ!! ТА ВЖИВАЙТЕ З ОБЕРЕЖНІСТЮ!!!
НЕ ВЖИВАТИ ЛЮДЯМ, ЩО МАЮТЬ СЕРЦЕВО-СУДИННІ ЗАХВОРЮВАННЯ ТА АЛЕРГІЮ НА КОМПОНЕНТИ У СКЛАДІ!!
100% натуральний та вегетеріанський продукт!
Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів.
Характеристики
Тип соусу
Ферментований
Гострота за нашою шкалою
10 з 10
Гострота свіжих перців
до 1,4 млн Сковілів
Смак
кисло-солоний, з вираженою гірчинкою та смаком перців з дуже сильною гостротою
Склад
ферментовані переці Carolina Reaper та чилі, оцет рисовий, сіль, цукор, камедь ксантанова
Об'єм
50 мл
Термін придатності
12 місяців
Упаковка
скляна пляшка
Країна-виробник
Україна
Поживна (харчова цінність) на 100г
білків - 0,6 г, жирів - 0,1 г,
вуглеводів - 15,1 г
Енергетична цінність (калорійність) 100 г
276 кДж (66Ккал)
Відгуки (14)
Олександр
08.09.2024
Підскажіть будь-ласка, як врятуватись від другого печіння?
Відповідь адміністратора
Зазвичай радимо туалетний папір в морозилці тримати, коли їсте страви з таким соусом ;-)
Артуем
16.11.2023
Гостро.
Це гарний соус за свою ціну. Дуже обожнюю його пити з пляшки. Після короновірусу майже не відчуваю гостроту. Але це навіть мене пробиває. 10 з 10.
Це гарний соус за свою ціну. Дуже обожнюю його пити з пляшки. Після короновірусу майже не відчуваю гостроту. Але це навіть мене пробиває. 10 з 10.
АндрійP
02.04.2023
У мене є багато історій про червоний перець, накшталт: "та не гострий він зовсім, я ж просив на сацибелі, що ви продаєте ( і чавкаєш його як "білозірку")" :)))
Але про цей Соус , я напишу одне: " не змінюйте рецептуру, це воно!!!"
Дуже збалансовано, смачно , весь спектр розгортається з першої краплі в ложці (на голодне сердце), або з справжнім Борщем (пасує і до налисників, пельменів, піци і навіть з томатним соком товаришує). Пишу, капаючи на клавіатуру, гіркою сльозою радості із мурашками на потилиці
Але про цей Соус , я напишу одне: " не змінюйте рецептуру, це воно!!!"
Дуже збалансовано, смачно , весь спектр розгортається з першої краплі в ложці (на голодне сердце), або з справжнім Борщем (пасує і до налисників, пельменів, піци і навіть з томатним соком товаришує). Пишу, капаючи на клавіатуру, гіркою сльозою радості із мурашками на потилиці
Сергій
28.03.2023
Мої враження.
Я відрізняю кольори гострого. Чи пече як вогонь, чи гостре як ніж. Є різні смаки гострого.
“Дупа” має, стрімкий стрибок з парашутом, вона дуууже зненацька, ріже та кромсає як бензопила, але це триває комфортно і не довго. І це, на мій погляд, дуже круто.
Дружина на сніданок смажить овочі з сушеним часником до омлету. Я додаю 5-6 крапель "Дупці" і починається магія. Гострота не перебиває смак основної страви. А додає приємні кольорові відчуття. Хоча і “дупця” дуже гостра. Бо я пробував хоум мейд соуси, і бува, такий напалм (коли само просто горить) і він триває дуже довго, та й десь втрачався смак основної страви.
Якось дружина у маркеті придбала соуси (***р) (на пробу). Частина опинались у смітнику. Чесно кажучи не то пальто. В соусів ПекельногоДедді свій збалансований фірмовий смак, та чудовий приємний посмак.
Зараз це обов’язкова приправа до всього. Я і в борщ і омлет і в овочі та в піцу. Навіть в Олів’є додав коли теща зробила.
Я відрізняю кольори гострого. Чи пече як вогонь, чи гостре як ніж. Є різні смаки гострого.
“Дупа” має, стрімкий стрибок з парашутом, вона дуууже зненацька, ріже та кромсає як бензопила, але це триває комфортно і не довго. І це, на мій погляд, дуже круто.
Дружина на сніданок смажить овочі з сушеним часником до омлету. Я додаю 5-6 крапель "Дупці" і починається магія. Гострота не перебиває смак основної страви. А додає приємні кольорові відчуття. Хоча і “дупця” дуже гостра. Бо я пробував хоум мейд соуси, і бува, такий напалм (коли само просто горить) і він триває дуже довго, та й десь втрачався смак основної страви.
Якось дружина у маркеті придбала соуси (***р) (на пробу). Частина опинались у смітнику. Чесно кажучи не то пальто. В соусів ПекельногоДедді свій збалансований фірмовий смак, та чудовий приємний посмак.
Зараз це обов’язкова приправа до всього. Я і в борщ і омлет і в овочі та в піцу. Навіть в Олів’є додав коли теща зробила.
Олег
24.03.2023
Спробував кілька місяців тому, пляшечка розійшлася доволі швидко, як для найгострішого соусу лінійки. Дуже смачний, приємний смак ферментованого перцю, приємна кислота. По гостроті саме те, що треба. Бо я пробував і гостріші соуси, але це було уже занадто, а я маю високу толерантність до гострого. А цей подекуди не можеш зупинитися їсти через смак, через це і на виході потім пече))