0 грн.
Зробити замовлення- Виробник: HellDaddy
- Наявність: В наявності
300 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип соусу:
Ферментований
Гострота за нашою шкалою:
10 з 10
Гострота свіжих перців:
до 1,4 млн Сковілів
Смак:
кисло-солоний, з вираженою гірчинкою та смаком перців з дуже сильною гостротою
Склад:
ферментовані переці Carolina Reaper та чилі, оцет рисовий, сіль, цукор, камедь ксантанова
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (15)
- Схожі товари
БУДЬ ЛАСКА, ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: додаючи цей продукт у свій кошик, ви підтверджуєте, що прочитали наше ЗАСТЕРЕЖЕННЯ ПРО ГОСТРІ СОУСИ і погоджуєтеся з його змістом без питань.
Відчуйте болісний жар не тільки у роті, а й у... добре, ви зрозуміли де ще!
Готові до виклику?
Соус який змусить вас плакати від радості та болю одночасно!
Гострота свіжих перців становить 1,4 млн Сковілів!
Це класичний ферментований соус виготовлений з одного з найгостріших перців у світі Carolina Reaper (Кароліна ріпер) за технологією холодної ферментації, він має кисло-солоний смак з яскравим ароматом перців, але що ще важливіше - дуже, дуже гострий.
Не забудьте заморозити туалетний папір, бо від цього соусу палатиме не тільки в роті...
Розфасований у маленькі пляшки по 50 мл та має в комплекті додаткову кришку з дозатором, для зручності використання.
Найкраще смакує до: спробуйте його як в чистому вигляді так і як фінішну спецію. Додайте собі в тарілку! у борщ, бограч, суп, рамен, том-ям, солянку чи будь-яку іншу першу страву., до інших соусів, до сметани, майонезу, кетчупу, аджики, соєвого соусу. Таким чином ви отримаєте регульовану гостроту та прекрасний смак страви.
Нехай палає!
!!!ТРИМАЙТЕ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ МІСЦІ!! ТА ВЖИВАЙТЕ З ОБЕРЕЖНІСТЮ!!!
НЕ ВЖИВАТИ ЛЮДЯМ, ЩО МАЮТЬ СЕРЦЕВО-СУДИННІ ЗАХВОРЮВАННЯ ТА АЛЕРГІЮ НА КОМПОНЕНТИ У СКЛАДІ!!
100% натуральний та вегетеріанський продукт!
Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів.
Характеристики
Тип соусу
Ферментований
Гострота за нашою шкалою
10 з 10
Гострота свіжих перців
до 1,4 млн Сковілів
Смак
кисло-солоний, з вираженою гірчинкою та смаком перців з дуже сильною гостротою
Склад
ферментовані переці Carolina Reaper та чилі, оцет рисовий, сіль, цукор, камедь ксантанова
Об'єм
50 мл
Термін придатності
12 місяців
Упаковка
скляна пляшка
Країна-виробник
Україна
Поживна (харчова цінність) на 100г
білків - 0,6 г, жирів - 0,1 г,
вуглеводів - 15,1 г
Енергетична цінність (калорійність) 100 г
276 кДж (66Ккал)
Відгуки (15)
Секретний банан
20.11.2024
Давно хотів скуштувати цей соус. Це чудово. Додав 5 капель: подумав, от блін не такий він і гострий і це була моя помилка. Додав вже 10 капель і зрозумів, що хочеться ввімкнути вентилятор щоб він дув в рот. Дуже рекомендую!!! Тепер жалію що ще сніг не випав, бо прийдеться морозити лід
Олександр
08.09.2024
Підскажіть будь-ласка, як врятуватись від другого печіння?
Відповідь адміністратора
Зазвичай радимо туалетний папір в морозилці тримати, коли їсте страви з таким соусом ;-)
Артуем
16.11.2023
Гостро.
Це гарний соус за свою ціну. Дуже обожнюю його пити з пляшки. Після короновірусу майже не відчуваю гостроту. Але це навіть мене пробиває. 10 з 10.
Це гарний соус за свою ціну. Дуже обожнюю його пити з пляшки. Після короновірусу майже не відчуваю гостроту. Але це навіть мене пробиває. 10 з 10.
АндрійP
02.04.2023
У мене є багато історій про червоний перець, накшталт: "та не гострий він зовсім, я ж просив на сацибелі, що ви продаєте ( і чавкаєш його як "білозірку")" :)))
Але про цей Соус , я напишу одне: " не змінюйте рецептуру, це воно!!!"
Дуже збалансовано, смачно , весь спектр розгортається з першої краплі в ложці (на голодне сердце), або з справжнім Борщем (пасує і до налисників, пельменів, піци і навіть з томатним соком товаришує). Пишу, капаючи на клавіатуру, гіркою сльозою радості із мурашками на потилиці
Але про цей Соус , я напишу одне: " не змінюйте рецептуру, це воно!!!"
Дуже збалансовано, смачно , весь спектр розгортається з першої краплі в ложці (на голодне сердце), або з справжнім Борщем (пасує і до налисників, пельменів, піци і навіть з томатним соком товаришує). Пишу, капаючи на клавіатуру, гіркою сльозою радості із мурашками на потилиці
Сергій
28.03.2023
Мої враження.
Я відрізняю кольори гострого. Чи пече як вогонь, чи гостре як ніж. Є різні смаки гострого.
“Дупа” має, стрімкий стрибок з парашутом, вона дуууже зненацька, ріже та кромсає як бензопила, але це триває комфортно і не довго. І це, на мій погляд, дуже круто.
Дружина на сніданок смажить овочі з сушеним часником до омлету. Я додаю 5-6 крапель "Дупці" і починається магія. Гострота не перебиває смак основної страви. А додає приємні кольорові відчуття. Хоча і “дупця” дуже гостра. Бо я пробував хоум мейд соуси, і бува, такий напалм (коли само просто горить) і він триває дуже довго, та й десь втрачався смак основної страви.
Якось дружина у маркеті придбала соуси (***р) (на пробу). Частина опинались у смітнику. Чесно кажучи не то пальто. В соусів ПекельногоДедді свій збалансований фірмовий смак, та чудовий приємний посмак.
Зараз це обов’язкова приправа до всього. Я і в борщ і омлет і в овочі та в піцу. Навіть в Олів’є додав коли теща зробила.
Я відрізняю кольори гострого. Чи пече як вогонь, чи гостре як ніж. Є різні смаки гострого.
“Дупа” має, стрімкий стрибок з парашутом, вона дуууже зненацька, ріже та кромсає як бензопила, але це триває комфортно і не довго. І це, на мій погляд, дуже круто.
Дружина на сніданок смажить овочі з сушеним часником до омлету. Я додаю 5-6 крапель "Дупці" і починається магія. Гострота не перебиває смак основної страви. А додає приємні кольорові відчуття. Хоча і “дупця” дуже гостра. Бо я пробував хоум мейд соуси, і бува, такий напалм (коли само просто горить) і він триває дуже довго, та й десь втрачався смак основної страви.
Якось дружина у маркеті придбала соуси (***р) (на пробу). Частина опинались у смітнику. Чесно кажучи не то пальто. В соусів ПекельногоДедді свій збалансований фірмовий смак, та чудовий приємний посмак.
Зараз це обов’язкова приправа до всього. Я і в борщ і омлет і в овочі та в піцу. Навіть в Олів’є додав коли теща зробила.